Söderleden 39, 587 33 Linköping
+ 46107500808

Frukt

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Avioto Frukt är en ledande leverantör av färsk frukt och grönsaker till företag inom livsmedelsbranschen.

Företaget har ett brett sortiment av högkvalitativa frukter och grönsaker som kan användas för matlagning, bakning eller helt enkelt för att ätas som snacks.

Avioto Frukt strävar efter att leverera färsk frukt av högsta kvalitet till sina kunder. Företaget arbetar nära sina leverantörer för att säkerställa att endast de bästa och mest hållbara produkterna väljs ut. Alla frukter och grönsaker som levereras är noggrant utvalda och kontrollerade för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna för smak, kvalitet och hållbarhet. Förutom att leverera frukt och grönsaker till företag inom livsmedelsbranschen, erbjuder Avioto Frukt också fruktkorgar som kan levereras direkt till företagskontor och andra arbetsplatser. Dessa fruktkorgar är fyllda med en mängd olika frukter efter säsongen.

Företaget kan anpassa varje korg efter sina kunders specifika önskemål och krav. Frukterna i dessa korgar är inte bara ett hälsosamt och näringsrikt snack, utan de kan också hjälpa till att höja moralen på arbetsplatsen och förbättra den övergripande hälsan och välbefinnandet hos de anställda. Företag som erbjuder fruktkorgar till sina anställda kan också visa sitt engagemang för hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen, vilket kan hjälpa till att förbättra företagets rykte och attraktionskraft som arbetsgivare. Avioto Frukt är en pålitlig leverantör av högkvalitativa frukter och grönsaker och erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa sina kunders specifika behov och krav. Med sina fruktkorgar, kan Avioto Frukt också hjälpa företag att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen, vilket kan ge företaget många fördelar både för de anställda och för företaget självt.

Feasibility Studies & Business Plans

Kontakta oss för en offert

Våra säljare har lång erfarenhet i branschen och hjälper dig gärna att beställa rätt fruktkorg och rätt mängd frukt.

    bt_bb_section_bottom_section_coverage_image