Söderleden 39, 587 33 Linköping
+ 46107500808

Logistik

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Avioto Logistik är ett logistikföretag som erbjuder skräddarsydda transportlösningar för företag och organisationer över hela Sverige.

Företaget har en omfattande erfarenhet inom logistikbranschen och har en stark förståelse för de unika behoven som företag kan ha när det gäller transport av gods.

Avioto Logistik erbjuder vägtransport och direkt transport. Dessa tjänster kan anpassas efter företagets behov och kan inkludera allt från expressleveranser till lastning och lossning av gods. Avioto Logistik arbetar med en rad olika företag inom olika branscher, inklusive detaljhandel, livsmedelsindustri, teknik och medicinsk utrustning. Företaget har också ett starkt fokus på hållbarhet och strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att använda energieffektiva fordon och genom att optimera sina transportlösningar för att minska utsläppen.

Avioto Logistik arbetar också för att minska avfallet som genereras av dess verksamhet genom att återanvända och återvinna material så mycket som möjligt. Företaget har en dedikerad och erfaren personal som arbetar för att leverera de bästa transportlösningarna för företagens behov. Med sin expertis inom logistikbranschen och fokus på hållbarhet är Avioto Logistik ett pålitligt och ansvarsfullt val för företag som behöver transportera varor över hela Sverige.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image