Söderleden 39, 587 33 Linköping
+ 46107500808

LAFBänger

En Smakexplosion från Lilla Al Fadji
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.avioto.se/wp-content/uploads/2023/05/LAF_banger_energydrink.png

Bänger Energidryck. Pastöriserad. Ingredienser: Vatten, socker, dextros, koldioxid, syra (citron- syra), taurin (400mg/100ml), surhetsreglerande medel (nat- riumcitrat), koffein (32mg/100ml), färgämnen (sockerkulör ammo- niakprocessen, riboflavin), arom, vitaminer (niacin (nikotinamid), B6 (pyridoxinhydroklorid), pantotensyra (kalcium D-pantotensyra), B12 (cyanokobalamin)). Högt koffeininnehåll; rekommenderas inte för barn eller gravida eller ammande kvinnor, personer som är känsliga för koffein. Koffeinhalt (32mg/100 ml). Blanda inte med alkohol. Bäst före och LOT nr.: se botten på burken. Förvara på en torr, sval och mörk plats.

Näringsvärde per 100 ml:
Energi 181 kJ/42 kcal
Fett 0g
varav mättat 0g
Kolhydrat 10g
varav sockerarter 10g
Protein <0g
Salt 0,16g

Natrium 0,05g
Vitaminer
Niacin 7,04mg (44%*)
Vitamin B6 0,7mg (50%*)
Pantotensyra 1,98mg (50%*)
Vitamin B12 0,5µg (20%*).

*% Näringsreferensvärden för vuxna

Välkommen till en värld av energi och smakexplosioner med Bänger Energidryck, den senaste kreationen från den geniala Lilla Al Fadj. Med enastående innovation och passion har Lilla Al Fadj lyckats skapa en energidryck som inte bara ger dig en uppfriskande boost utan också tar dina smaklökar på en fantastisk resa.

Bänger Energidryck är resultatet av Lilla Al Fadjs oändliga strävan att överträffa förväntningarna och erbjuda något unikt. Genom att noggrant välja de bästa ingredienserna och perfekt balansera smakerna har han skapat en dryck som sätter standarden för energidrycker.

Den första klunken av Bänger Energidryck tar dig med på en resa av sensationella smaker. Den förför dina smaklökar med en kombination av söta och syrliga toner, perfekt balanserade för att ge en njutbar upplevelse. Du kan förvänta dig en härlig explosion av fruktiga smaker som dansar på tungan och lämnar dig törstig efter mer.

Men Bänger Energidryck erbjuder mer än bara fantastisk smak. Den är också utformad för att ge dig den energi och styrka du behöver för att klara av dina utmaningar och nå dina mål. Varje burk är packad med uppiggande ingredienser som ger dig en hållbar energinivå och hjälper dig att prestera på topp.

Det som verkligen skiljer Bänger Energidryck från andra energidrycker på marknaden är Lilla Al Fadjs kärlek och engagemang för att skapa något speciellt. Varje steg i produktionsprocessen genomförs med omsorg och precision för att säkerställa att varje burk är av högsta kvalitet och ger dig den ultimata smakupplevelsen.

Så oavsett om du behöver en extra skjuts under en hektisk arbetsdag, en energikick inför träningen eller bara vill njuta av en uppfriskande dryck med enastående smak, är Bänger Energidryck det självklara valet.

Ge dig själv möjligheten att uppleva en smakexplosion från Lilla Al Fadj. Prova Bänger Energidryck idag och upptäck varför den har erövrat smaklökar världen över.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image