Söderleden 39, 587 33 Linköping
+ 46107500808

Vi på Avioto städ gör allt i vår makt för att minska smittspridningen, detta för att ni som kund ska känna er trygga med att anlita oss även i dessa tider.

  •  Vi begränsar antalet personer till max 4st som vistas i våra gemensamma lokaler på arbetsplatsen så som lunchrum, tvättstuga samt övriga gemensamma ytor samtidigt.
  •  Minskar icke nödvändig fysisk kontakt bland personalen genom mindre schemaändringar.
  •  Använder skyddsutrustning så som munskydd och engångshandskar i största möjliga mån.
  • Utesluter fysiska möten mellan personal och arbetsledning så långt det är möjligt.
  •  Vi har en station för handsprit i entrén på våra kontor, där personalen desinficerar händerna innan dom går in och ut ur våra lokaler.

Allt detta gör vi för att ni som kund ska känna er så trygg det bara går i dessa tider, samtidigt värnar vi om att vår personal ska kunna utföra sitt arbete på ett så säkert sätt som möjligt. Vi hoppas ni som kund har överseende att ni kan komma att påverkas av mindre schemaförändringar, och att ni har förståelse för att dessa är för allas välbefinnande i dessa tider.

Allas vardag ser olika ut. Därför lägger vi extra stor vikt att anpassa städningen efter dina villkor. Hos oss är det helt OK att flytta, ändra, öka eller minska städningen allt eftersom. Även med kort varsel. Vi tror helt enkelt inte på att sätta fasta ramar runt våra kunders livspussel. Med oss får du städning på dina villkor. Av oss.

Er företagspartner inom städ. Som företag har man flera bollar i luften. Egen försäljning att tänka på. Leveranser till kunder, marknadsföring mm. Och städ.

En välstädad kundmottagning och kontor är en viktig del i helhetsintrycket. Genom att låta oss på Välstädat ansvara för städet kan du fokusera på kärnverksamheten.

Vi är flexibla och målet är att utföra städningen utan att störa er. Vi vill kunna bygga en lång relation där vi lär oss allt om era krav och önskemål.

Är ni en bostadsrättsförening som behöver avlastning med ex trappstädning?

Kontakta då Avioto städ! Vi är ett lokalt städföretag som har varit i branschen länge och har lång erfarenhet av fastighetsstädning.

Vi utför professionella flyttstädningar för privatpersoner och företag. Ingen bostad är för liten eller för stor, och du får alltid en offert med fast pris av oss.

Om du behöver hjälp med att flytta eller flyttstäd, hör av dig till oss – det lönar sig! En erfaren och säker flyttfirma. Vi erbjuder flytthjälp inom fyrkanten och längs med hela kusten samt inom Norrbotten om du behöver.

Om du är i behov av en flyttfirma som erbjuder bohagsflytt, företagsflytt, välj Avioto städ när du behöver flyttfirmor i Sverige!

Privat städ: Är du en av många som värdesätter ett välstädat hem? Men som kanske inte alltid har ork eller lust att hålla efter? Känn lugnet – med Välstädat kommer du alltid till ett välstädat hem. Vi är en komplett städfirma och erbjuder alla typer av städningar; fönsterputs, golvvård, rengöring, flyttstäd, hemstäd och storstädning. Vi skräddarsyr alla lösningar efter våra kunders behov och är väldigt flexibla när det kommer till ombokningar eller ändringar. På så sätt kan du spendera din vardag så som du önskar.

Telefon
Tel: +46739156500

E-post
info@avioto.se

Adress
Garnisonvägen 20

587 50 Linköping